Naša zemlja je oduvek bila poznata po izuzetno dobroj i kvalitetnoj radnoj snazi koju odlikuju povoljni uslovi rada. Kvalitetan i timski rad sa svakodnevnim usavršavanjem omogućava nam da izradimo odeću visoke preciznosti iza koje stoji upornost i višegodišnje iskustvo naših radnika.

Menadžment naše firme godišnje obiđe nekoliko sajmova kada su u pitanju dizajn, materijali, modni trendovi i tekstilne inovacije, kako bi našim poslovnim partnerima ukazali najbolju moguću uslugu i omogućili da ponosno stanu iza svog brenda kada je u pitanju kvalitetna i postojana odeća. Naš tim je takođe u mogućnosti da Vam pruži uslugu modeliranja, gradiranja i uklapanja krojnih slika.

Ukoliko Vam je sve ovo primamljivo, kontaktirajte nas, jer smo sigurni da Vam možemo ponuditi profesionalnu i kvalitetnu uslugu po izuzetno povoljnim komercijalnim uslovima.

LAGGERO je firma koja je bavi uslužnom izradom modela lake i teške konfekcije kao i modela iz oblasti trikotaže. Posedujemo proizvodni lanac sa specijalizovanim mašinama: dugmetara, rupičarka, overlook ( 4 i 5 konaca ) iberdek, lajsnara, protočna presa, kao i standardnim mašinama za izradu tekstilnih odevnih predmeta. Sve naše mašine su proizvodnja vodećih svetskih lidera u toj oblasti kao što su: YUKI, SIRUBA, JACK itd.

Posebno smo specijalizovani za izradu muških košulja sa kapacitetom od 2500 komada mesečno, kao i ostalih odevnih predmeta lake konfekcije ( pantalone, suknje, bluze, majice, džemperi, mantili, haljine ) Takođe, radimo proizvodni program dečijih odevnih predmeta kao i svih vrsta ranih uniformi.